Aziz Yıldırım TFF başkanlığına mı aday oldu?
Yıldırım Demirören'in Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlık görevinden istifa ettikten sonra adı spor kamuoyu tarafından dillendirilen Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, konuyla alakalı bir açıklamada bulundu.

Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, TFF başkanlığı için adının geçmesiyle alakalı yaptığı açıklamada ''20 yıllık Fenerbahçe Başkanlığı'nın ardından sporun herhangi bir noktasında aktif olarak yer almayı düşünmüyorum'' şeklinde konuştu.
''Şükranlarımı sunarım''
Sporx'e konuşan Aziz Yıldırım, "TFF Başkanlığına aday olacağım veya aday gösterileceğim haberlerini takip ediyorum. Türk futbolunun devasa sorunlarına çözüm üretebilme noktasında, çözüm formülü olarak görülüyor olmam nedeniyle şükranlarımı sunarım." dedi.
''Aktif olarak yer almayı düşünmüyorum''
"Bugün şahsımın, gerek Fenerbahçeliler, gerekse diğer kulüp taraftarları tarafından TFF Başkanlığı'na yakıştırılması içinde bulunduğum hizmetlerimden dolayı bana verilebilecek değerli bir paye olduğunu gururla belirtmek isterim" diyen Aziz Yıldırım, "Türk futbolunda, genelde Türk sporunda hayata geçirmeyi düşündüğüm pek çok hayalim ve düşüncem olsa da 20 yıllık Fenerbahçe Başkanlığı'nın ardından sporun herhangi bir noktasında aktif olarak yer almayı düşünmüyorum'' şeklinde konuştu.
Şikecihırsızbaşının aday olması çok normal.Şike temizleme maşası demirörenden kurtulup şikecihırsızbaşının gelmesi tam Türk futboluna uygun bir seçim.Hatta Şike sürecinde Türk toplumunun düştüğü pozisyona bakıldığında Türk Toplumunada tam uygun olan seçim.Bana göre bunu bırak teklif etmeyi aklından bile geçirebilmek için insanın normal namussuz olması yetmez namusluluk kavramına bir rezillik gibi bakması gerekir.
keşke be başkan kim ne derse desin . en çalışkan en akıllı ve en başarılı fenerbahçe başkanıydın.o federasyona oturan bir sürü beceriksiz art niyetli kalleş, kahpe, amigo zihniyetler senin başarını engellemek için her türlü pisliği yaptı. biz senin bayan erkek basketbol voleybol branşlarında türkiyeyi nerelere taşıdığını en iyi bilenleriz. keşke olsan türk futboluna adalet hak ve eşitlik getireceğinden eminim. ama istemezler be başkan kolpadan kollamadan beslenmeye alışmışlar sindiremez senin adil yönetimini