Mehmet Topal'a 1.Lig'den sürpriz talip
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Fatih Karagümrükspor'da Başkan Süleyman Hurma, Mehmet Topal için Fenerbahçe'ye teklif götüreceklerini açıkladı.


Yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Sarı-lacivertli takımla 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Mehmet Topal'a sürpriz bir talip çıktı.
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Fatih Karagümrükspor'da Başkan Süleyman Hurma, 33 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçe'ye teklif götüreceklerini açıkladı.
''Satmayı düşünmüyoruz''
Başkan Hurma, yaptığı açıklamada, bu sezon kadrolarını korumak istediklerini belirterek, "Ufuk Akyol'u, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve birçok kulüp istiyor. Fatih Kuruçuk ve Ufuk Akyol için üç büyüklerden teklif aldık. Ancak iki oyuncuyu da satmayı düşünmüyoruz." ifadelerini kullandı.
Memet kendine yazık etme daha çok gençsin minim Barça ve reale olmasa juveye gidecek kalanından belli kimse seni kaçırmak istemez ormanların topal örümceği mu ha ha haâaaaa
GS defadan olanlar FB ye gider ve kovulurlar sonradan topal bence 1 ligde bile oynayacak çapta deyil