GALATASARAY

Rıdvan Dilmen: Hakemlerimiz iyi niyetli değiller!

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Bursaspor'u 3-2 yendiği maçı değerlendirirken hakemleri yerden yere vurdu. Dilmen, Türk hakemliği Avrupa'nın en kötü hakemliği. Bu hakemler dışarıda neler oluyordan etkileniyorlar. Hakemlerimiz iyi niyetli değiller.'' dedi.

Video Player is loading.
Süre 0:00
Toplam Süre -:-
Yüklendi: 0%
Yayın Tipi CANLI
Kalan Süre 0:00
 
1x
Advertisement

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Galatasaray'ı ağırladı. Maç 3-2 Galatasaray'ın üstünlüğü ile sona erdi. Yorumcu Rıdvan Dilmen, Bursaspor - Galatasaray maçını değerlendirdi. Dilmen, Sarı-Kırmızılı takımın aldığı galibiyetin çok değerli olduğunu belirtirken hakemlere de yönetmilerinden dolayı tepki gösterdi.

Yorumlar 1 yorum
atilla

kahpe kalleşsaray yine hakemle maç kazandı. ama bursadan ses yok aynı durum ve şartlar fenerbahçe maçında olsa ağızlarını bağlayamazdın ekran soytarılarının gs tetikçilerinin ve bursasporlu yöneticilerin.ama kimse konuşmuyor işin ilginç ve rezil yanı.

0 0 cevapla
TREND HABERLER
Close menu