MİLLİ TAKIM

Şenol Güneş İtalya maçının faturasını 4 futbolcuya kesti

EURO 2020'nin açılış maçında İtalya'ya 3-0 mağlup olan Türkiye'nin ortaya koyduğu oyun hayal kırıklığı yaratmıştı. Duruma müdahale edecek teknik direktörümüz Şenol Güneş'in çarşamba günü oynanacak Galler maçında ilk 11'de 4 değişikliğe gideceği öğrenildi.

Şenol Güneş İtalya maçının faturasını 4 futbolcuya kesti

İtalya'ya 3-0 mağlup olarak EURO 2020'ye kötü bir başlangıç yapan A Milli Takım'da teknik direktör Şenol Güneş faturayı 4 futbolcuya kesti.

Fanatik'in haberine göre; mutlak kazanmak parolasıyla çıkacağımız Galler maçında Yusuf Yazıcı'nın yerine Cengiz Ünder'in sahada yer alma ihtimali bir hayli yüksek gözüküyor. Güneş, Roma'da oyuna girdikten sonra takıma hareket getiren ve çok motive durumda olan Cengiz'den, Bakü'de maksimum performans alacağını düşünüyor.

Hücumda hiç etkili olamayan Kenan Karaman'ın yerine sağ kanatta bu kez İrfan Can Kahveci olacak. Cengiz sola geçerken, Hakan Çalhanoğlu asıl istediği yerde, Burak Yılmaz'ın arkasında sahne alacak. Stoperde Merih'in yerine Ozan Kabak'ın, orta alanda Okay'ın değil bu kez Kaan Ayhan'ın tercih edileceği öngörülüyor.

TREND HABERLER
McLaren F1 sezona damga vuruyor! Piastri zaferi Norris'in ardından geldi

McLaren F1 sezona damga vuruyor! Piastri zaferi Norris'in ardından geldi

İlker Yağcıoğlu’ndan sert Fenerbahçe eleştirisi!

İlker Yağcıoğlu’ndan sert Fenerbahçe eleştirisi! "Bu oyun teknik direktörlükle açıklanamaz"

MotoGP'de Red Bull Amerika Grand Prix'si için özel tasarım kupa tanıtıldı

MotoGP'de Red Bull Amerika Grand Prix'si için özel tasarım kupa tanıtıldı

Marc Marquez Amerika GP'sindeki kazasının ardından konuştu

Marc Marquez Amerika GP'sindeki kazasının ardından konuştu

Yorumlar
Close menu