Vefa Küçük: 3 Temmuz kumpas olayı bitmedi
Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, “Kulübümüz yönünden 3 Temmuz 2011 kumpas olayı hukuki ve manevi anlamda bitmedi. Verdiği zararlardan dolayı maddi anlamda da bitmiş değil” dedi.


Fenerbahçe Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Faruk Ilgaz Tesislerinde devam ederken sarı-lacivertlilerin Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük bir konuşma yaptı.
Nisan ayından bugüne kadar kulüpte ve ülkede olan bazı konulara temas eden Küçük, “3 Mayıs 2019 tarihinde Dereağzı Tesisleri'mizde kulübümüzün kuruluş yıldönümünü kutladık. Aynı zamanda Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ünde yıl dönümünü kutladık. 16 Haziran’da Mali Genel Kurul yaptık. Temmuz ayı hem ülkemiz için hem kulübümüz için darbelerle, darbe teşebbüsleriyle, FETÖ’nün kurduğu kumpaslarla 3 Temmuz’da buna maruz kaldık.'' dedi.
Küçük, ''15 Temmuz'da da ülkemiz yine FETÖ kumpasıyla, demokrasimiz, parlamentomuz ve milletimiz bununla karşı karşıya kaldı. Kulübümüz yönünden 3 Temmuz 2011 kumpas olayı hukuki ve manevi anlamda bitmedi. Verdiği zararlardan dolayı maddi anlamda da bitmiş değil. Yönetimimiz bir önceki yönetimin titizlikle takip ettiği hukuki süreçleri aynı ciddiyetle takip ediyorlar. Bu memnuniyet verici bir durum. Kulübümüzün sportif başarıları ve geleceğe dönük uygulamaları hem faaliyet raporunda hem başkanımızın yapacağı konuşmada bunlar sizlere anlatılacak” diye konuştu.
Küçük’ün konuşmasının ardından Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü yürütme kurulu üyeleri Başkan Ali Koç’tan plaket aldı.
2010- 11 sezonunda sadece ŞİKE ve teşfik eylemleri yapılmamıştır. O sene sonrasında diğer branşlarda bu kulübe ait derece almış neredeyse tüm milli sporcuların doping testlerinin pozitif çıkması tesadüf yada 'kumpas' :) değildir. Acı olan bu sporcuların doping hallerinin içeride ki yarışma sonlarında yapılmamış-sonuçlarının gizlenmiş olmasıdır. Hoş bu sporcular içeride de yarışmışlardır. Ortada bir spor kulübü değil, her türlü şaibeli işi ve kazanmak için kendine her yolu mübah gören bir bataklık vardır. Ve bu bataklık bugün hala tehditdir.!!!!
ASPORDA YORUMCUMU AMiGOMU BELLi DEGiL " KAMPANYADAN 35 MiLYON EURO ALMISLAR DiYE YORUM YAPIYOR !!! SEN ONU BENiM "KÜLLAHIMA ANLAT...KOC CEBiNDEN HÜLLE YOLUYLA VERDi DESENE !!!! AMiGOOOOO
sahi " B.uygunu, Mehmet Yıldız; Ü.karani, Iboyu menejer yusufu gören VARMI ? Neden acaba ???
Sivasporlu Mehmet Yıldız" O gün sahaya gol atmak icin CIKMADIM ?! KUMPAS NERDE ? KUMPAS YOK , SAHADA SONUNA KADAR SiKE VAR !!!